KBO Elshout zet de paaseitjes op tafel. Workshop decoupage voor de dames van KBO.

Decoupage is een manier om een object te decoreren door er uitgeknipte motieven op te plakken Dit kan op meubels, porselein, glas enz. Er waren veel aanmeldingen voor deze workshop. Alle plaatsen waren bezet. 

Maandag 14 maart hebben de leden van KBO dit gedaan op een glazen pot om met Pasen iets moois te hebben om de paaseitjes in te presenteren.

Lizet Kastelijns, de dame die deze workshop kwam geven, had gezorgt voor mooie servetten met leuke motieven. En niet alleen voor Pasen. Deze moesten eerst heel secuur uitgeknipt worden en dat viel niet voor iedereen mee. De handjes, en soms ook de oogjes, werkten niet altijd goed mee. Maar gelukkig was er hulp om dit op te lossen. De uitgeknipte motieven werden met speciale lijm overgebracht op het glas en de resultaten waren zeer verschillend en leuk. Allerlei motieven werden gebruikt. Er waren  “geld” potten, potten met bloemen, met katten, met molens, zelfs een boerenzakdoekpot

En waar een aantal dames bij elkaar zit, wordt natuurlijk volop gekletst dus het was ook nog eens een gezellige middag. Op tijd een stop voor een bakkie en aan het eind van de middag tevreden naar huis met een leuke pot.