Een hele dag fietsen met KBO

Fietsen met leuke stopplaatsen. 38 leden gingen op de fiets, 15 juni om 9 uur. Een hele dag op pad met regelmatig een stop voor een consumptie/lunch.

Het weer zat mee dus jas of vest kon al snel uit.

De KBO vlag aan de fiets, het veiligheidsvest aan en daar vertrokken zij in kleine groepen. Dit ook voor eigen veiligheid. De tocht ging via polder en duinwegen naar de eerste stop in Helvoirt. 

Na de koffie/thee ging het verder richting Assisie voor een wandeling door het park waar genoeg te zien is. De tafels waren al gedekt voor de lunch die geserveerd werd door de bewoners van Assisie. 

Ook cadeau artikelen, gemaakt door de bewoners waren te koop. In het park vind je een  snuffel winkel met gebruikte goederen en kleding   Papier scheppen en hout bewerking. Er is een dierenpark, een moestuin en een kapel. En voor geïnteresseerd is in de historie van het park, die kan terecht in het historisch centrum. 

Kortom je kunt er best een tijdje vertoeven. 

De bedoeling was om ook nog een uurtje te kegelen bij de plaatselijke kegelclub die daar zijn kegelbanen heeft 

Helaas waren zij het vergeten en kon dit niet doorgaan, wat met het mooie weer nog zo erg niet was. Nu kon er nog een extra wandeling gemaakt worden

Hierna ging het weer op de fiets van Biezemortel via Udenhout door de duinen naar Loon op Zand voor een frisse consumptie. Na hier een half uurtje gezeten te hebben werd de tocht vervolgt door de duinen naar Waalwijk. De laatste stop was bij de ijscoman bij het Lido park 

En met die warmte, waar we mee geboft hadden die dag, was iedereen wel in voor deze verfrissing. 

Dit was dan ook de laatste stop en kon het richting Elshout waar om 17.00 uur afscheid van iedereen genomen kon worden

Iedereen had het over een leuke dag en sprak er met verwondering over dat het mogelijk geweest was voor € 15,00