Al ruim voor tijd begon de zaal bij D’n Elshof vol te lopen want een gratis ronde en ook nog eens mooie extra prijzen en een borrel dat zagen de kieners wel zitten. Jong en oud, heren en dames, al waren de dames wel ruim in de meerderheid. De koffie was ingeschonken en de kien briefjes verkocht dus het spel kon beginnen.

Als eerste de gratis ronde met als prijs een fles advocaat met slagroom. En daar hadden de vele dames wel zin in, die mocht vallen op hun lot. Er waren vele levensmiddelenmandjes te winnen, gevuld met artikelen in oranjekleur zoals bv oranjekoeken en mandarijnen. Ook waren er planten met oranje bloemen. Menige zucht werd er geslaakt als het weer eens niet gelukt was om de juiste nummers op het lot te hebben. Maar gelukkig ging het na de pauze verder. Tijdens de pauze, toen iedereen voorzien was van een drankje, werd er alvast geproost op de koning. Aan het eind van de middag gingen toch weer veel deelnemers naar huis met een goed gevulde tas vol prijzen.

Voor € 3,50 kun jij er de volgende keer ook bij zijn, want het kienen ligt maar 3 weken in de zomer stil en gaat gewoon door op de tweede en vierde woensdagmiddag van de maand.