Ze blijven fietsen die senioren.

KBO Elshout heeft er weer een fietstour opzitten. Maandagmiddag 4 september stonden er weer ongeveer 30 personen startklaar om de tocht van 40 kilometers aan te gaan. In de maanden dat KBO begonnen is met op de eerste maandag van de maand te gaan fietsen komen er toch telkens weer nieuwe gezichten bij. En daar doen ze het ook voor in Elshout. Zo lang mogelijk mobiel blijven en als daar dan een extra fietstocht bij helpt…..

Met het nodige enthousiasme wordt er toch telkens weer een mooie tocht uitgezet door Tini en Bertus, de routeplanners van de maandagmiddag tocht. (Er is nml ook nog een tocht op de derde woensdagmorgen van de maand). Iedere keer weer krijgen zij het voor elkaar om een route te plannen met wegen en weggetjes die voor veel mensen onbekend zijn. Uiteraard is er halverwege een koffiestop op een leuke locatie. Deze maandag was dat bij Fort Isabelle in Vught. De koffie en het fris lieten zich goed smaken en vol goede zin kon de tocht weer verder langs het kanaal naar Den Bosch om via het Engelenmeer richting Engelen door de polder naar Haarsteeg te gaan. En daar via de kermis, helaas zonder stop voor een rondje in de botsauto’s terug naar Elshout.

Wil je ook eens mee, dan heb je nog twee maal kans voor de fiets in de winterstalling gaat want zodra de eikels en de blaadjes vallen wordt er gestopt met de fietstochten. Dit omdat met nat blad op de weg de kans op vallen te groot gaat worden om met een grote groep te fietsen.