Tweede fietstocht van KBO Elshout dit jaar.

De routeplanners hadden weer hun best gedaan en 23 mensen stonden om 9 uur startklaar om weer een mooie tocht te gaan fietsen. En mooi was het met een stop bij aspergeboerderij “ter Stege” in St-Michielsgestel, waar de koffie zich op het terras weer goed liet smaken.

Vanaf d’n Elshof gingen 23 mensen in twee groepen op pad. Allen met veiligheidsvestje en veel ook met een fietshelm op. Het weer was prima al stond er veel wind. s-Ochtends konden de handschoenen nog wel aan maar na de koffie en met de wind mee was de temperatuur een stuk aangenamer. De tocht ging over het fietspad langs het kanaal om dan via Vught met het provinciehuis in zicht richting St-Michielsgestel te gaan waar de koffiestop ingepland was bij aspergeboerderij “ter Stege” aan de rand van de Bossche broek. Daar werden we ontvangen met koffie en cake. Na de koffie werd de terugreis weer opgestart en ging het grotendeels via dezelfde weg terug richting het kanaal. Om daar richting Deuteren en via de dijken weer richting Elshout te gaan. Met 45 km op de teller was iedereen om 12.30 uur weer terug thuis.

Wil je ook eens meefietsen? Het is gratis, je betaald alleen je consumptie. De eerstvolgende fietstocht is op maandag  1 mei vanaf d’n Elshof om 13.00 uur. Veiligheidsvestje verplicht.