High Tea bij KBO Elshout
Gezellig samen kletsen en genieten van al het lekkers

Vrijdag middag 14 juni kwamen een aantal leden bij elkaar om gezellig samen te genieten van een High Tea gemaakt door de dames van activiteiten. De tafels waren gedekt, de waterkoker stond aan, de etagères waren gevuld en men kon komen.

Al ver voor twee uur kwam de eerste binnen en kon een plaatsje gezocht worden. De ervaring leert dat bezoekers er toch vaak voor kiezen om bij dezelfde mensen aan tafel te gaan zitten. Het was dan wel High Tea maar men mocht ook kiezen voor koffie en daar werd dan ook gebruik van gemaakt door de dames en de heer. Er werd gezellig gebabbeld, over het weer en het wel en wee in het dorp.

Toen iedereen voorzien was van thee/koffie werd het eerste “hapje” uit geserveerd. Een warm mini saucijzenbroodje. Daarna kwamen de etagères op tafel gevuld met allerlei heerlijkheden. Voor het hartige deel kon men kiezen uit een minibroodje met salade, een sandwich met ham en een stukje wrap met carpaccio. Het zoete gedeelte was meer in trek. Daar was de keuze uit een mini tompouce, een madeleine, een stukje oranjekoek, fudge, een aardbei met witte chocolade en een glaasje gevuld met pannacotta en mango.

Er bleef weinig over op de etagères en iedereen was vol lof over de heerlijkheden en de gezellige middag. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar, werd gezegd bij vertrek. Nou dat gaat vast nog wel eens gebeuren, want KBO Elshout heeft meerdere keren per jaar een lunch, diner, of zoals nu dus een High Tea.

Kijk maar eens op de website in de activiteitenkalender wanneer het volgende etentje is dan kun jij er ook bij zijn.