KBO kwartaal diner op vrijdag 2 september 2022.

“Viva Italia” was het thema voor het kwartaal diner van KBO afdeling Elshout. Op vrijdag 2 september zijn 40 leden van de KBO aangeschoven aan tafel voor het heerlijke Italiaanse driegangendiner. De tafels waren keurig gedekt en de Italiaanse vlag bracht iedereen in Zuid-Europese sfeer. De tafels waren opgesteld in 2 rijen, geen tafeltjes voor 4 personen, want in Italia eet je met een gezelschap aan lange tafels.

Het diner werd verzorgd door Orange catering van Lia Pulles uit Nieuwkuijk. Na ontvangst van de gasten en toen iedereen voorzien was van een drankje kon er begonnen worden met uit serveren. Een heerlijke tomatensoep met daarbij een  crostini met Italiaanse ham was de eerste gang. Gevolgd door een lekkere pasta Bolognaise  en als toetje tiramisu.

Iedereen liet het zich goed smaken en het was goed vertoeven in d’n Elshof, want de gezelligheid liet zich goed horen in de gesprekken en het samen eten met elkaar. Kortom een leuke middag en weer op naar de volgende activiteit. Wil je er de volgende keer ook bij zijn of lijkt je een van de andere activiteiten die KBO Elshout organiseert wel leuk, kijk dan eens verder op de website in de activiteitenkalender.