De leden van KBO Elshout werden verwend.

Geen kerstdiner maar wel wat lekkers thuis bezorgt.

Het bestuur van KBO Elshout heeft haar leden dubbel verwend de afgelopen week. Traditie getrouw krijgen alle leden boven de tachtig jaar  en dat zijn er maar liefst zesenzestig, in de week voor Kerst een fruitmandje. En die extra vitamientjes komen nu goed van pas.

Daarnaast kregen zij nog eens extra de verrassing die alle leden kregen

Net als verleden jaar gooide ook nu weer corona roet in het Kerstdiner. Wat erg jammer was want de dames van de activiteiten commissie hadden een fantastisch diner geregeld. Helaas, dus was er besloten om alle leden extra te verwennen. En wel met een heerlijke kerststol van de warme bakker. De echtparen kregen naast hun stol nog een banketstaaf want een kerststol is wel lekker maar twee is wat teveel van het goede. Het bestuur en enkele vrijwilligsters zijn de hele dag bezig geweest om bij alle 265 leden hun verrassing persoonlijk thuis te bezorgen.

Het was een mooie gelegenheid om ook gelijk een een nieuwe  aanvulling voor het Beleef, Lees en Doe boek te bezorgen. Dit boek is exclusief voor leden van Elshout en gevuld met verhaaltjes, foto’s, puzzels en nog meer. Ook de nieuwsbrief zat er bij.

Normaal gesproken zou er deze maand geen maandblad met nieuwsbrief zijn maar Elshout heeft er voor gekozen om toch een nieuwsbrief  te bezorgen met daarin een mooie kerstwens en de nieuwe activiteiten voor januari 2022. 

KBO Elshout wenst daarom ook iedereen fijne dagen en een goed maar vooral gezond 2022. Een nieuw jaar met weer volop leuke activiteiten.

Zie de activiteiten kalender op de website.